Skip to main content

Mark Hotel, Berlin

Komfortabelt stadshotell med utmärkt läge. Hotellet har en välkomnande och trendig lounge där du kan sitta och ta en kopp kaffe från baren, läsa en tidning eller spana in folklivet på gatan utanför. Här finns även en renoverad och ljus frukostmatsal och sommartid ställer man ut stolar och bord på trottoaren utanför. Ypperligt centralt läge på en parallellgata till kända Kurfürstendamm i hjärtat av västra Berlin med bekvämt promenadavstånd till bland annat utmärkt shopping, Gedächtniskirche och djurparken Zoologischer Garten. Bekväma, små till mellanstora rum i en funktionell men enkel och avskalad stil med viss 80-tals känsla som finns i flera olika kategorier med varierande standard och utseende.

Hotellet: Byggt 1986, totalrenoverat senast 2008. Frukostmatsal, lounge, bar, businesscenter och sommarterrass. Möjlighet att deponera värdesaker i receptionen.
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Perfekt läge i hjärtat av västra Berlin endast ca 200 meter från en av Berlins mest kända gator, Ku'damm med mängder av shopping, restauranger och nöjen. Ca 10 minuters promenad till Gedächtniskirche och djurparken samt ca 1 km från KaDeWe. Närmaste tunnelbanestation är "Kurfürstendamm" ca 400 meter från hotellet.
Antal rum: 239
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar och luftkonditionering. Vissa rum har snedtak.
Övrigt: Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: Meinekestrasse 18-19, DE-10719 BERLIN
Telefon: +49-30-97 80 88 88

Sista minuten
31/10Shoppingresa till Tysklandfrån 595:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö