Benify

Upp till 700:- rabatt för dig som har benifyDeals!

Du som har benifyDeals får alltid upp till 700:- rabatt på alla våra resor. Välj mellan över 130 olika resor med flyg och buss – från myllrande storstäder och weekendresor till underbara rundresor, vinresor, flodkryssningar, vandringsresor. Alltid med Scandoramaguide!

Avreseperiod: Året runt
Bokningsperiod: Senast 1 månad innan avresa
Kampanjkod: BENIFY
Villkor: Erbjudandet gäller nybokningar som görs på scandorama.se och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Drömmer du om Amalfikustens vindlande vyer eller vill du uppleva färgsprakande Baskien? Kanske står en avkopplande flodkryssning på listan över dina drömresor? Hos oss hittar du resor i alla väderstreck och upplevelser för alla smaker. Vi brinner för att skapa de bästa reseupplevelserna. De som ger minnen som varar långt efter att semestern är slut. Därför finns alltid en kunnig och engagerad Scandoramaguide med på resan som ser till så att du är i goda händer från resans början till slut. Med våra många utflyktsalternativ kan du dessutom skräddarsy resan till att passa just din smak.

Varmt välkommen till Scandorama! Vad drömmer du om att uppleva?

 

På grund av rådande omständigheter och osäkerheten till följd av Covid-19 har vi för närvarande inte några aktiva resor.
Så fort läget stabiliseras kommer vi att publicera nya härliga resor här nedan!

Ta hand om varandra ❤