Skip to main content

Belvedere Hotel, Dublin

Bekvämt och trevligt stadshotell med vänlig atmosfär. Hotellet har nyrenoverade allmänna utrymmen och vid ankomst möts man av lobbyn med bekväma sittmöjligheter där receptionen är upplyst av ett takfönster. Här finns en liten frukostmatsal i klassisk stil och en ombonad och stilfull restaurang med bar. Kvällstid erbjuder hotellet även irländsk underhållning i form av en show med folkmusik och den traditionella dansen. Utmärkt centralt läge nära paradgatan O'Connell Street med promenadavstånd till rolig shopping, sevärdheter och uteliv. Komfortabelt och funktionellt inredda rum i en äldre klassisk stil med varierande storlek och standard.

Hotellet: Restaurang med bar, frukostmatsal och lobby samt kvällsunderhållning i form av irländsk show (mot avgift).
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Mycket centralt beläget ca 350 meter till kända O'Connell Street och ca 700 meter till shoppinggatan Henry Street. Ca 15-20 minuters promenad till Templebar och Trinity Colleage.
Antal rum: 101
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, värdebox, strykbräda och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Great Denmark Street, IE-1 DUBLIN
Telefon: +353-1-873 77 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö