Skip to main content

Beachscape Kin Ha Villas & Suites Hotel, Cancún

Modernt och trivsamt hotell med underbart läge vid den fantastiska sandstranden och det kristallklara azurblå havet i den populära turistorten Cancún. Hotellet består av fem byggnader i medelhavsstil omgärdade av välansade gräsmattor och vajande palmer. Koppla av i en solstol vid poolen eller känn sanden mellan tårna under en kvällspromenad på stranden. Hotellet har både en bufférestaurang och en fisk- och skaldjursrestaurang med terrass och utsikt mot stranden. Komfortabla och ljusa medelstora till stora rum där flertalet har en trevlig liten balkong och terrass som antingen vetter ut mot trädgården eller mot vägen.

Hotellet: 2 restauranger, 2 barer, lounge, terrass, trädgård, utomhuspool med solstolar och parasoll, tillgång till strand med vit och mjuk sand, minigym samt ett litet spa som erbjuder olika skönhetsbehandlingar (mot avgift). Poolhandduk finns att låna. Byggt 1986, senast renoverat 2010.
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Underbart läge direkt vid stranden i den norra delen av den hotelltäta långsmala turistön utanför Cancún. I närheten av hotellet finns både golfbana och några nattklubbar, ca 4,5 km från shoppinggallerian La Isla och ca 10 km från staden Cancún. Busshållplats finns i närheten. I ena riktningen vetter hotellet ut mot Karibiska havet och i den andra riktningen mot insjön Nichupté och vägen som sträcker sig längs med hela ön. Genomfartstrafik
Antal rum: 138
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, värdebox, luftkonditionering och liten balkong/terrass som delas med grannrummet. I vissa rum är badrummet öppet in mot sovdelen. Queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Övrigt: Under perioden från slutet av februari till början av april kommer många amerikanska och kanadensiska ungdomar till Cancun för att festa under det sk Spingbreak vilket kan upplevas som mycket störande.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Boulevard Kukulcan Km 8,5, MX-77500 CANCÚN
Telefon: +52-998-891 54 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö