Skip to main content

Basma Hotel, Assuan

Bekvämt semesterhotell med en personlig stil och färgstarka lokala inslag som ger en genuin atmosfär. Hotellet har en säregen arkitektur och byggd som ett U med terrasserade flyglar och många valvbågar. När du stigit in genom entrén möts du av den stora lobbyloungen med högt i tak och praktfulla vägg- och takmålningar som är inredd med traditionella, rustika loungemöbler i mörkt trä och mosaiker. Hotellet har en trivsamt inredd restaurang med färgglada stolar och en genuin bar i egyptisk stil. Hotellets mittpunkt är terrassen och den stora härliga utomhuspoolen som inbjuder till svalkande dopp och avkoppling. Beläget på en höjd, delvis med utsikt över Nilen i stadens södra delar mitt emot det arkeologiska nubiska muséet. Funktionella och bekväma, medelstora rum i en äldre stil med varierande standard och utseende. Rummen vetter antingen mot poolen, gatan eller floden.

Hotellet: Restaurang, två barer, lounge, terrass, utomhuspool med poolbar och solstolar, souvenirbutik, businesscenter och frisör. Wi-Fi finns tillgängligt i lobbyn.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Beläget på en sluttning i de södra delarna av Assuan, ca 2 km till stadskärnan och dess gamla Souk och ca 1 km från floden och ca 5 minuters promenad från Nubiska Muséet. Lokal genomfartstrafik och kuperat terräng.
Antal rum: 208
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, minibar och luftkonditionering.
Övrigt: Begränsningar i vattentrycket och varmvattentillförseln kan förekomma.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: El Fanadek Street, EG-81111 ASWAN
Telefon: +20-97-248 40 01

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö