Skip to main content

Banaue Hotel, Banaue

Rustikt, enkelt hotell och vandrarhem i äldre stil som drivs av den statligt ägda turistorganisationen Tieza. Storslaget vackert läge på en bergsrygg med fantastisk utsikt över de berömda risterrasserna. Hotellet byggdes i slutet av 60-talet och det mesta av inredningen har inte förändrats sedan dess. Hotellet består av en 2-våningsflygel som sträcker sig längs med ravinens kant och huvudbyggnaden i suterrängstil som klättrar nerför berget. Här finns en stor central lobby som sträcker sig över två plan och har vackra träsniderier samt en restaurang med träpaneler och storslagen utsikt över dalen. Vid vackert väder finns det möjlighet att sitta ute på terrassen och njuta av utsikten eller ta ett dopp i poolen. Ibland erbjuds det kulturell underhållning och dansuppvisningar av ursprungsbefolkningen. Enkla men funktionella mellanstora rum med renoveringsbehov och äldre inredning. Hotellet har rum i flera olika kategorier med varierande standard, storlek, faciliteter och stil, där vissa håller enkel hotellstandard och andra är sovsalar som fungerar som vandrarhem.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge, internethörna med Wi-Fi i lobbyn (mot avgift), souvenirbutik, terrass och utomhuspool (öppen under säsong).
Våningar: 2/5
Hiss: Nej
Läge: Naturskönt och vackert beläget på en bergsrygg, nära landsvägen strax utanför den lilla byn Tam-an, ca 1,5 km från Banaue i ett område känt för sina fantastiska risterrasser. Kuperat.
Antal rum: 81
Rummen: Dusch/bad, wc, telefon och fläkt.
Övrigt: Begränsat med varmvatten och avbrott i el- och vattenförsörjningen förekommer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SS
Adress: Tam-an village, PH-3601 BANAUE
Telefon: +63-908-400 75 96

Sista minuten
12/8Passionsspelen i Oberammergaufrån 14 995:-
13/8Berlin weekendfrån 3 795:-
13/8Hameln med Weserkryssningfrån 4 295:-
15/8Wienfrån 6 395:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö