Skip to main content

Avani Victoria Falls Resort Hotel, Livingstone

Ombonat, personligt och charmigt hotell med afrikanskt uttryck vars rustika terrakottafärgade lerväggar i adobestil för tankarna till Santa Fe i den Nordamerikanska öknen med en fläkt av Marockos tusen-och-en-natt-känsla. Här finns en läcker och rikt dekorerad restaurang med smidesstolar, takkronor och vackra takdekorationer som vetter ut mot terrassen. I den frodiga och välskötta trädgården finns en härlig lagunformad pool där man kan koppla av i en solstol med en drink från den originella poolbaren. I anknytning till hotellet finns även promenad- och joggingstigar där du har möjlighet att se zebror, giraffer, impalor, apor, krokodiler och många fåglar. Naturskönt beläget nära de kända Victoriafallen med promenadavstånd till bron över Zambesifloden. Gemytliga och färgstarka, mindre till medelstora rum i en ombonad äldre stil och som finns i flera olika kategorier med varierande storlek, standard och faciliteter. Rummen är belägna i fyra separata byggnader i trädgården.

Hotellet: Byggt 2001. Restaurang, bar, lobbylounge, terrass, trädgård, utomhuspool med poolbar, promenadstig, utflyktsförmedling och möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift).
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Naturskönt beläget intill landsvägen i närheten av Victoriafallen och Zambezifloden som är den naturliga gränsen mellan Zambia och Zimbabwe. Ca 11 km från Livingstone och ca 7 km till orten Victoria Falls i Zimbabwe.
Antal rum: 212
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi (delvis gratis), hårfön, kylskåp, värdebox, kaffe/tebricka
Övrigt: Elavbrott och/eller begränsningar i elförsörjningen förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Mosi-oa-Tunya Road, ZM-20100 LIVINGSTONE
Telefon: +260-978-77 70 44

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö