Skip to main content

Ashnil Mara Camp, Masai Mara National Reserve

Annorlunda och unikt boende i en trivsam och komfortabel tältlodge med safarikänsla. Naturskönt läge nära Marafloden i nationalparken Masai Mara. I hotellets närhet finns möjlighet att se både flodhästar och krokodiler. Lodgen består av ett flertal byggnader, utspridda på ett större område, med både allmänna faciliteter och hotellrum. Byggnaderna påminner om öppna paviljonger byggda i trä på en upphöjd grund med tak där väggarna består av tältduk. På dagarna kan du upptäcka nationalparken på så kallade Game Drives eller koppla av vid lodgens utomhuspool och i kvällningen kan du njuta av en magnifik solnedgång från terrassen.

Hotellet: Restaurang med terrass, loungebar, souvenirshop, utomhuspool med solstolar och parasoll samt reception med Wi-Fi (dock bristande täckning). Byggt 2010 och senast renoverat 2016.
Våningar: 1
Hiss: Nej
Läge: Vackert och ensligt läge intill River Mara, som är känd för att vara vadställe framförallt för nationalparken Masai Maras gnuer men också zebror under deras årliga vandringar.
Antal rum: 50
Rummen: Dusch, wc, hårfön, värdebox, fläkt, myggnät och terrass. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Övrigt: Rummen saknar uppvärmning och i perioder kan det bli kyligt om nätterna.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Masai Mara National Reserve, KE-00100 NAROK
Telefon: +254-20-497 12 00

Sista minuten
29/8Shoppingresa till Tysklandfrån 550:-
5/9Budapest, Star Inn Hotel från 5 995:-
5/9Budapest, Marmara Hotel från 6 795:-
5/9Normandiefrån 7 495:-
5/9Slott & vin i Ungernfrån 8 295:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö