Skip to main content

Ashford International Hotel, Ashford

Komfortabelt och trivsamt hotell med en modern och tilltalande stil. Här finns en trevligt inredd restaurang i en samstämd färgskala som bland annat serverar Afternoon tea och en avkopplande bar. Här finns också en uppskattad wellnessavdelning där du kan ta ett uppfriskande dopp i inomhuspoolen, koppla av i bastun eller passa på att skämma bort dig med en spabehandling. Trafikfördelaktigt läge i utkanten av den lilla orten Ashford vilket underlättar trevliga utflykter i det vackra trädgårdsgrevskapet Kent. Bekväma och inbjudande rum med festlig färgskala som friskt blandar cerise, röda, lila och orangea toner.

Hotellet: Restaurang med sommarterrass, bar och lounge samt wellnessavdelning (mot avgift) med inomhuspool, jacuzzi, bastu, ångbastu och minigym samt träningspass och möjlighet till spabehandlingar.
Våningar: 3
Hiss: Ja men långa korridorer.
Läge: Beläget bredvid livsmedelsbutiken Sainsbury's i utkanten av Ashford i korsningen mellan M20 och A20, ca 2 km från centrum. Lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 179
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, strykjärn/byxpress, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Simone Weil Avenue, TN24 8AU ASHFORD
Telefon: +44-1233-21 99 88

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö