Skip to main content

Appart'City Hotel Centre, Strasbourg

Funktionellt lägenhetshotell inhyst i en pompös byggnad där du vid ankomst möts av en liten lobby i retrostil. Hotellet har ett bra centralt läge nära konstmuseet Mamcs och floden Ill. Härifrån är det bara några minuters promenad till den sevärda och historiska bron Barrage Vauban varifrån man har en av stadens bästa utsikter över de charmiga kvarteren La Petite France. Enkla men praktiska och moderna rum som finns i flera olika kategorier med varierande storlek.

Hotellet: Frukostmatsal i källaren, lobby, tvättomat och varuautomat. 
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Centralt läge ett stenkast från floden Ill och med spårvagnshållplats direkt utanför hotelldörren. Ca 10-15 minuters promenad till de vackra historiska kvarteren La Petite France och ca 1,5 km till den mäktiga katedralen. Genomfartstrafik.
Antal rum: 105
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och luftkonditionering samt pentry. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Vissa rum har snedtak. Vid användande av pentryt ska detta städas och återställas, annars tillkommer städavgift.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Rue de Molsheim 11, FR-67000 STRASBOURG
Telefon: +33-3-60 82 52 82

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö