Skip to main content

Aparthotel Adagio Centre, Caen

Modernt och fräscht lägenhetshotell med centralt läge. Hotellets allmänna utrymmen är utspridda på entréplan som har en öppen planlösning med trendig och uppiggande vardagsrumskänsla. Här finns en liten frukostmatsal med stora panoramafönster och en lounge med inbjudande och trevliga sittmöjligheter samt en liten kiosk med dryck och snacks. Bra centralt läge direkt vid floden Orne och bron som tar dig över till Caens historiska stadsdelar med många sevärdheter som slott, palats, pompösa kyrkobyggnader och flera intressanta muséer. Moderna, bekväma och medelstora till stora rum och lägenheter inredda i brunbeigea toner med röda färgaccenter. Rummen har pentry och vissa har en annorlunda sänglösning där bädden fälls ner från väggen för att på dagen kunna göra plats åt en soffa.

Hotellet: Frukostmatsal med begränsat antal platser, lobbylounge, kiosk, tvättomat och minigym.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget vid floden Orne, nära centralstation och travbanan med promenadavstånd till restauranger, barer och shopping. Ca 15-20 minuters promenad till sevärdheterna i Gamla stan där du kan strosa runt bland de pittoreska gatorna och upptäcka allt som staden har att erbjuda. Ca 3,5 km från det kända museet Mémorial de Caen beläget i utkanten av stan på motsatt sida av stadskärnan. Stadsmiljö med lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 120
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, värdebox, luftkonditionering och pentry. I vissa rum fälls dubbelsängen ner från väggen men även bäddsoffor och "vanliga" sängar förekommer. Grand-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, finns också. Rummen vetter antingen mot gatan eller lugnare innergård.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 1 Quai Eugene Meslin, FR-14000 CAEN
Telefon: +33-2-31 5 56 10

Sista minuten
9/12Advent på slott i Polenfrån 3 195:-
9/12Julmarknad i Bremenfrån 3 595:-
9/12Julmarknad i Celle 4 dagarfrån 3 595:-
10/12Julmarknad i Lübeckfrån 2 795:-
10/12Julmarknad i Celle 3 dagarfrån 2 895:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö