Skip to main content

5 anledningar att resa med guide

 

Tillbaka

Visst hade det varit skönt att bara få njuta och koppla av på semestern och slippa tänka på alla praktiska detaljer? Och dessutom få alla resans höjdpunkter serverade av en kunnig och engagerad guide? Det är precis vad du får när du reser med en Scandoramaguide! Här listar vi 5 anledningar till varför du ska resa med oss.
 

1. Du får uppleva mycket mer

Att åka på semester med en guide är inte bara avkopplande och bekvämt – du får uppleva mycket mer! Din guide är proffs på platsen som ni besöker och visar dig resmålets alla guldkorn och gömda smultronställen. Allt från världsberömda sevärdheter till vilken restaurang som serverar den bästa maten eller vart du hittar den bästa shoppingen.
 

2. Du får en allkonstnär och ciceron i ett

Med kunskap, passion och en stor dos humor gör våra guider din resa till ett minne för livet. Att resa med guide är lite som att ha ett mänskligt Google eller uppslagsverk med sig under hela resan – deras kunskap om platserna ni besöker är outsinlig. Dessutom är de med och bidrar till härlig stämning och gemenskap på resan.
 

3. Din guide tar hand om alla praktiska detaljer – du får njuta och koppla av

Att koppla av och njuta är väl allt en semester borde handla om? Ändå är det vanligt att mycket fokus går till logistik och att lösa praktiska detaljer som boende, transporter och utflykter. Men med en guide med på resan slipper du tänka på all planering! Din Scandoramaguide tar hand om alla praktiska detaljer och du kan bara luta dig tillbaka och njuta av själva reseupplevelsen.
 

4. Du lär dig mycket mer

Det är skillnad mellan att bara komma till en plats och att verkligen få lära känna den. Våra Scandoramaguider sitter inne på en guldgruva med kunskaper om platserna ni besöker som de brinner för att dela med sig av. Det gör resan oerhört spännande och lärorik. Du får lära dig mer om resmålets kultur och historia, kryddat med roliga anekdoter och historier du garanterat kommer att minnas.
 

5. Du kan krydda resan med spännande utflykter

När du vill sätta extra guldkant på din resa kan du följa med din guide på flera olika trevliga utflykter - provsmaka underbara viner hos vinbonden, följ med på en spännande stadsrundtur eller hisnande naturupplevelse. Våra utflykter är noga utvalda för att göra din reseupplevelse ännu större och tillsammans med våra duktiga guider utformar vi utflykterna så att du ska få se och uppleva de bästa godbitarna på varje resmål.

Sista minuten
1/2Jokkmokks marknad med LAND från Arlandafrån 10 995:-
1/2Jokkmokks marknad med LAND från Kastrupfrån 10 995:-
3/2Jokkmokks Marknad från Arlandafrån 9 295:-
18/2Andalusien 22 dgr reseledare från Kastrup
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö